Algemeen

Hoe sterk zijn Bútsoekers en Tûzen Triennen?

Op die vraag kunt u zondagmiddag 19 januari een antwoord krijgen. Op die zondag geven het Waadhoekekoor “De Bútsoekers” en het bekende dameskoor “Tûzen Triennen” een uniek concert in het MFC Ons Huis in St. Annaparochie.

Traditiegetrouw geven de mannen van De Bútsoekers altijd in januari een thuisconcert waarbij bekende artiesten als gasten worden uitgenodigd. Dit jaar is die eer weggelegd voor de meisjes van Tûzen Triennen. Wie hun repertoire een beetje kent, weet dat mannen in hun liedjes er vaak bekaaid afkomen, terwijl de mannen van De Bútsoekers vrouwen aanbidden en hen de meest mooie liefde beloven.

Twee tegenstellingen zult u denken. Hoe kan dit ooit goed komen?. Onder de titel : Tegearre sa sterk wordt het een geweldige middag die u natuurlijk beslist niet wilt missen. Beide koren met in totaal zo’n 60 mensen zullen constant het grote podium bevolken. Alleen in de pauze zullen de zangeressen en zangers hun stekje even verlaten.

Wie het weet mag het zeggen: winnen de dames of gaat die eer naar de mannen?. Natuurlijk is ook een gelijkspel heel goed mogelijk en wordt de middag in pais en vree afgesloten.

Nog even de belangrijkste data en tijden.
Datum: Zondag 19 januari 2020
Locatie: MFC Ons Huis te St.-Annaparochie
Aanvang: 14.30 uur, Zaal open om 14.00 uur.
Kaarten: Voorverkoop bij Expert Meijer en Primera