Algemeen

Hoge opkomst demonstratiedag Hoorzorg Lousma

Bij de drie demonstratiesessies van hoortoestellenleverancier Widex was het vorige week donderdag een gezellige drukte. Veel belangstellenden waren benieuwd wat de Widex Moment voor hen zou kunnen betekenen. Want het blijkt maar weer: veel mensen met hoortoestellen hebben nog altijd problemen met het goed kunnen horen in lastige luistersituaties.

Richard Koelewijn van Widex gaf een demonstratie waarin verschillende uitdagende ‘hoor’ situaties werden uitgelicht. Middels een koptelefoon was iedereen verbonden met een demonstratiehoofd, waarop echte hoortoestellen zaten. Men kon zo ervaren hoe de hoortoestellen reageren in verschillend situaties. Denk aan een restaurant, een verjaardag, buiten op de fiets in de wind. De Widex Moment heeft een zeer intelligente technologie die het luisteren weer aangenaam en natuurlijk maakt. Puur geluid.

De reacties van de bezoekers waren positief en lovend. Men verbaasde zich vooral over het feit dat goede techniek wel degelijk verschil maakt in de meest voorkomende situaties. Mocht u de demonstratie hebben gemist, dan kunt u nog altijd ervaren of een hoortoestel voor u een meerwaarde is. Bij Hoorzorg Lousma wordt u oprecht gehoord en kunt u rekenen op:

• gratis hoortest

• vakkundig advies 

• vrijblijvende proefperiode 

• vijf jaar garantie

Hoorzorg Lousma, Piter Jurjensstrjitte 10, 06 39 47 00 09

info@hoorzorglousma.nl