Algemeen

Hoorzorg Lousma staat voor persoonlijke hoorzorg

STIENS – Heb je last van gehoorverlies, behoefte aan (onderhoud van) een hoortoestel of ben je op zoek naar bescherming voor je oren? Zoek dan eens contact met Feike Lousma van Lousma Hoorzorg. De audicien in Stiens heeft een ruime ervaring op het gebied van hoorzorg en is vorig jaar voor zichzelf begonnen. Hoorzorg Lousma heeft niet voor niets de slogan ‘oprecht gehoord’ en staat voor een persoonlijke hoorzorg. Feike legt uit waarom juist die formule zo goed werkt in de regio. 

De 47-jarige Feike Lousma is geen onbekende in Stiens. De audicien is geboren in Leeuwarden en getogen in Stiens. Wat dat betreft is een eigen onderneming in Stiens een logische keuze. De roots zijn echter niet de enige reden dat Feike voor Stiens gekozen heeft; Feike merkt namelijk dat de behoefte aan persoonlijke hoorzorg groot is in de regio. “Je hebt in de regio wel een aantal grote spelers op het gebied van hoorzorg, maar ik hoor om mij heen dat er veel behoefte is aan persoonlijk contact. Een audicien die de tijd voor je neemt, maar ook bij je thuis komt bijvoorbeeld. Niet iedereen heeft namelijk de mogelijkheid om naar een audicien toe te gaan. Door bij mensen thuis de hoorzorg te verlenen, kun je echt een meerwaarde zijn”, legt Feike uit.

In het hart van Stiens

Per 1 april heeft Hoorzorg Lousma een prachtig plekje in het hart van Stiens. “We zijn gevestigd aan de Pyter Jurjensstrjitte 10. Dat is de plek waar voorheen de allereerste Bibliotheek van Stiens stond. Het is nu een Multifunctioneel Centrum met een kapster, sportschool, schoonheidsspecialist en diëtiste. Het is een hele mooie plek om bij te zitten. Mijn pand heeft een huiselijke sfeer met een lage drempel. Een echte huiskamersetting waar je op een fijne manier je werk kunt doen en waar mensen zich al gauw vertrouwd voelen”, vertelt Feike enthousiast. 

Volledige tijd en aandacht

Die formule werkt uitstekend, blijkt uit de volle agenda en positieve reacties van de mensen. Klanten lopen regelmatig binnen om een afspraak te maken. “Belangrijk om te vermelden, is dat ik uitsluitend op afspraak werk. Dat doe ik, zodat ik altijd mijn volledige tijd en aandacht op de klant kan richten. Ik wil me niet opgedrongen voelen, want het moet wel goed. Daarom bouw ik ook altijd een stukje reservetijd in. Mocht ik uitloop hebben, dan zit een klant niet te wachten bijvoorbeeld. Alles is bij ons gericht op een goede service.”  

Waardevol werk

Feike geniet ontzettend van het werk. Hij bedient klanten door heel Friesland. De één komt langs op de zaak en bij de ander gaat hij langs. “Zo heb ik bijvoorbeeld een klant van in de 90 uit Menaldum die in zijn rolstoel gekluisterd zit. Hij was zo blij dat ik daar kwam en een hoortoestel in de oren zette. Hij zei: ‘Goh, ik kan de zorg weer verstaan.’ Dat zijn zulke mooie dingen”, licht Feike toe. “Je merkt dat er ook echt emotie bij komt kijken en dat een luisterend oor ook heel belangrijk is. Dat vind ik echt heel waardevol.”

Neem contact op!

Heb jij dus last van (erfelijke) gehoorproblemen en/of wil jij je oren laten testen? Je kunt bij Hoorzorg Lousma terecht voor een vrijblijvende meting. Ook voor bescherming van de oren, denk aan autoplastieken, gehoorbescherming op maat of oor/zwemdopjes kun je altijd terecht. “Zelfs een huisbezoek is volledig kosteloos. Tenzij mensen een second opinion willen over hun hoortoestel, maar dat gaat meestal in goed overleg. Informeer gerust eens over de mogelijkheden. Ik kom graag bij u langs!”

Hoorzorg Lousma

Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051BS Stiens

Tel: 06 – 39 47 00 09

E-mail: info@hoorzorglousma.nl