Algemeen

Informatieavond, op weg naar een betere gezondheid

Overgewicht, obesitas, afvallen, gezonde voeding, bewegen, goed slapen en meer ontspannen. De tips en adviezen over al deze termen vliegen je om de oren. Wat kun je ermee en hoe geef je hier praktisch vorm aan?

Op woensdag 20 september om 1930 uur in de Nije Skalm in Stiens geeft Hendrik Brouwer van ‘Voedingsgedrag’ daar informatie en uitleg over. De toegang is gratis en opgave is niet nodig, de koffie en thee staat klaar. 

Hendrik heeft een eigen praktijk als LeefstijlCoach. Hier begeleidt hij mannen en vrouwen met o.a. overgewicht en obesitas. Hij kan iemand met een hulpvraag van a tot z begeleiden. Voor een workshop over jouw eigen voedingspatroon of een kookworkshop over diabetes ben je bij Hendrik ook aan het juiste adres. Naast Leefstijlcoach is hij als docent voedings- en dieetleer werkzaam bij NHL-Stenden Hogeschool. 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem gerust een kijkje op de website. www.voedingsgedrag.nl. Tot ziens op 20 september, 19.30 uur  in de Nije Skalm in Stiens