Algemeen

Jetzt geht's wieder los – Oktoberfest definitief!

We hebben er een jaartje extra op moeten wachten maar... zaterdag 14 oktober is er weer een echt Volksfest in Stiens. De organisatie is heel druk met alle voorbereidingen. Wunderbar!

De ijzersterke formule is gelijk aan de vorige edities; een gezellige avond met dorps karakter waar iedereen welkom is! Compleet met muziek, braadworst en bierpullen. Dit jaar zal het Oktoberfest Stiens voor het eerst plaatsvinden in de sporthal van It Gryn. Vanaf 19:30 uur gaat de muziek (De band genaamd Exposure én een DJ) los, de Duitse Polka en bekende Schlagerhits zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wees op tijd binnen want van 19:30 – 20:00 uur starten we met het Happy half hour! Om jouw Oktoberfest helemaal compleet te maken worden er Bratwursten geserveerd, drink je bier uit knotsen van pullen en is de versierde sporthal voor even het mooiste stukje Duitsland van Nederland. Haal die lederhose en dirndl jurkjes dus maar uit de kast want Jetzt geht’s los! Goed om te weten; het Oktoberfest is 18+ en de organisatie controleert bij de entree op je legitimatie.

De online voorverkoop via onze website www.oktoberfeststiens.nl gaat vrijdag 29 september om 19:00 uur van start. Op de avond zelf kun je aan de deur – indien nog beschikbaar – entreekaarten kopen. Maar VOL is ook écht VOL