Algemeen

Jong en oud treffen elkaar op de zondag van de Stienzer Keatsdagen

De zondag is ook dit jaar dé familiedag van de Stienzer Keatsdagen. Lekker bijpraten met bekenden, niet te missen voor alle inwoners van Stiens en de omliggende dorpen. Sportief gezien is de Hoofdklasse kaatspartij voor heren natuurlijk het hoogtepunt. Naast de gezelligheid en de actie op het veld is er muziek, foodplein en een programma voor de kleintjes. Een geschikt uitstapje voor het hele gezin dus!

Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen begint het programma om 11:00 uur met de vrije formatie kaatspartij van de Heren Hoofdklasse. Een sportieve strijd op het hoogste niveau voor kaatsliefhebbers van alle leeftijden. Het publiek heeft er gratis toegang en dat is nog altijd uniek in de kaatswereld. Tussen het kaatsen door en rondom de finale brengt dweilorkest De Útlopers uit Sneek extra gezelligheid met aanstekelijke muziek. Je kent ze mogelijk van het tv-programma 'All you need is Love'. Aansluitend op het kaatsen speelt het vrolijke trio Butterfly in de feesttent. Ze komen al vanaf het begin naar Stiens voor de zondagmiddag en vieren dus samen met de Keatsdagen het 25-jarige jubileum. Aan de kinderen is ook gedacht, bijvoorbeeld met een super leuke workshop door Circus Witova. Verder zijn er verschillende eettentjes op het terrein en kun je lekkere smoothies kopen bij Vitamine Bo.

 

Alle activiteiten worden georganiseerd op en rond het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens en zijn geheel gratis toegankelijk. Ga voor het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen naar www.stienzer-keatsdagen.nl. Top tip voor het hele gezin, hier moet je bij zijn