Algemeen

Kerst-toernooi Jeu de Boules Stiens

We zouden het toernooi op 9 december houden, maar de weersvoorspellingen waren zodanig, dat we het een week moesten verplaatsen. Dus zaterdag 16 december is het toernooi voor leden gespeeld en nu onder goede weersomstandigheden. 

De banen waren 's-ochtends netjes gemaakt, en rondom was het terrein versierd met vlaggetjes, wat direct al een fleurige indruk gaf. 's Middags gingen we aan de slag met 24 personen, we speelden 3 partijen, waarbij iedereen steeds met een ander lid en op een andere baan speelde. Na elke partij was er in de pauzes steeds iets lekkers te eten en te drinken, dit kon buiten bij de vuurkorven als in het clubhuis. Zowel buiten als binnen was het erg gezellig, serieuze en sterke onderwerpen werden met elkaar gedeeld. Aan het eind van de middag werden de behaalde plus- en minpunten als wel de gewonnen partijen opgeteld, wat resulteerde in de volgende uitslag: 

1e Aan Rijpstra (3x winst en 27 pt,) 2e Siebren Dijkstra (3x winst en 13 pt,) 3e Sjoukje Hoekstra (3x winst en 6 pt.) 

De winnaars werden verblijd met een mooie emmer met inhoud (Poiesz). Hierna ging iedereen met een fijn en geslaagd Kerst-toernooi weer naar huis. 

Denkt u/jij, dit lijkt mij erg gezellig, wees hartelijk welkom bij de Jeu de Boules vereniging Stiens,  De baan ligt aan de Graldastins (naast Alliade), er wordt gespeeld bij droog weer op maandagavond 19.00 uur met verlichting, op dinsdagmiddag (competitie) 14.00 uur en op donderdagmiddag 14.00 uur.  Boulesballen hoeft u in principe niet aan te schaffen, want die hebben wij wel op voorraad.   

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met B. Rijpstra, tel.nr.: 06 294 60 512 of kom gewoon eens langs op de baan λ