Algemeen

Klussen tegen corona, JDV Klusbedrijf

Vorig jaar maart had Johan de Vries volop werk met zijn JDV lasbedrijf. Tot corona roet in het eten gooide. Bij de bedrijven waar Johan voor werkte kwam het werk volledig stil te liggen, waardoor Johan zijn werk ook tot stilstand kwam.

Johan is niet bij de pakken neer gaan zitten. “Met een vriend ben ik al vrij snel aan de slag gegaan in het aanleggen en onderhoud van airco’s”, vertelt Johan “en heb ik allerhande klussen aangepakt, van schilderwerk, wandjes timmeren tot tuinschuttingen en -vijvers aanleggen. Het mooie van dit werk was het contact met de mensen en dat je direct een blij gezicht en een dikke duim omhoog kreeg als het werk of onderhoud klaar was. Dat was voor mij een goede aanleiding om verder te gaan als JDV Klusbedrijf.”

Johan was al meer dan 10 jaar werkzaam als ZZP’er met zijn lasbedrijf, totdat dit door corona niet meer ging, dus moest hij iets anders bedenken. Hij kwam er achter dat er in de omgeving van Stiens genoeg aanbod is aan klein onderhoud en klusjes in en rondom het huis. Vooral bij mensen die zelf niet zo handig zijn en geen gereedschap in de hand durven te nemen.  “Omdat ik alleen werk kan ik vrij snel aan de slag, zegt Johan, “ik heb de planning zelf in de hand en ik ben van alle markten thuis.”

JDV Klusbedrijf is een allround klusbedrijf voor alle onderhouds- en reparatieklussen, timmeren, bouw, aanleg van elektra, airco’s, schilderwerkzaamheden en tuinschuttingen en -vijvers, noem maar op.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u bellen op 06 1588 6088 of een mailtje sturen naar jdvklusbedrijf@gmail.com met vragen en eventueel foto’s.

JDV Klusbedrijf Stiens - Johan de Vries 
www.jdv-klusbedrijf.nl