Algemeen

Korfbalvereniging CSL schrijft geschiedenis met de D1 Pupillen!

Het zaalseizoen sloot af met een hoogtepunt voor KV CSL! Onze D1 speelde de halve finale op het NK D-pupillen. Tegen SKF mochten ze aantreden, nadat ze het weekend daarvoor, in een heel knappe en zinderende strijd, van LDODK hadden gewonnen. 

's Ochtends vroeg vertrokken we samen met de D1, gesponsord door Durk Hettinga's administratiekantoor en Thomas Bouma's Thomech, met een bus vol supporters naar Harderwijk. 

Allemaal gekleed in het geel-zwart. Met name de ouders van onze pupillen hadden goed uitgepakt en verschenen allemaal in een gele CSL overall! Wat is het leuk om op deze manier de korfbalsport op zijn best te  laten zien. Saamhorigheid naast sportiviteit en een heleboel gezelligheid. De wedstrijd liet al snel zien dat SKF een maatje te groot was. Voor ons als kleine club viel er vandaag alleen de sportieve eer te behalen en dat hebben we met elkaar laten zien!

Onze D's streden voor wat ze waard zijn, maar verloren met 11-20. Maar niet getreurd, want uiteindelijk zijn ze hierdoor vierde van Nederland geworden en de op één na beste D's in de geschiedenis van CSL! 

Jakob van der Meulen, onze toptrainer, en zijn assistent-trainer Roan Vroom, mogen en zijn erg trots op deze jeugd! De D1-jeugd is goed coach-baar en enthousiast, dus dat biedt veel perspectief voor de toekomst.

 

Trainer: Jakob van der Meulen & assistent-trainer: Roan Vroom. Spelers: Daniël van der Meulen, Jildou Haijma, Andries Hettinga, Anno Ingmar Boonstra, Ewoud Kuipers, Sanne Kruithof, Iris Luinstra, Annemarijn Nijenhuis, Naysa Bouma & Sem Noah Papma