Algemeen

Leerlingen Campus Middelsee nemen kijkje in bedrijfsleven.

Op Campus Middelsee leren de leerlingen tijdens de talentstroom “Cooking Class” verschillende bereidingswijzen en recepten uit te werken. Ze maken tijdens de lessen kennis met verschillende wereldkeukens en technieken. 

Van echte Hollandse pot – boerenkool, hutspot en snert - tot Italiaanse gerechten – pizza, spaghetti en risotto. Afgelopen weken hebben de leerlingen van deze talentstroom kennis gemaakt van de Italiaanse keuken bij “Pizzeria Modena”. 

Harry Keijzer (eigenaar) vertelt :  “We hebben horeca mensen nodig! Ik wil de leerlingen enthousiast maken voor de Horeca en mijn steentje hierin bijdragen”.

Vol enthousiasme vertelt Harry aan de leerlingen over zijn liefde voor Italiaans eten en koken. Douwe Pieter en Harry lieten de leerlingen ook een kijkje  nemen in de keuken waarin de leerlingen verschillende hapjes mochten bereiden. Door deze manier van leren kan het beroepsbeeld van de leerling versterkt worden en kennis gemaakt worden maken met de bedrijfscultuur. Weer een voorbeeld van mooi onderwijs en levensecht leren, dat wordt getoetst aan de “echte wereld”.