Algemeen

Lente-toernooi Boules Vereniging Stiens

Zaterdag 20 april 2024 hebben wij het Lente-toernooi gehouden. Zaterdagochtend hebben we het terrein mooi versierd en de banen in orde gemaakt, zodat alles voor de middag gereed was. De opkomst was met 33 personen goed.

Het weer was wisselvallig, met genoeg kou om de winterjassen aan te houden, maar gelukkig scheen de zon af en toe, wat zorgde voor wat warmte en sfeer. We hebben drie partijen gespeeld, telkens met verschillende koppels en op verschillende banen. Tussendoor genoten we van koffie/thee met cake tijdens de pauzes, en na de derde partij trakteerden we onszelf op drankjes en hapjes. Na het tellen van de punten werd de uitslag bekendgemaakt. Reitze Bouma en Wim Eisma eindigden op de eerste plaats met 3 overwinningen en 27 punten. 

Ed Jaspers en gastbouler Frans van Leek eindigden als tweede met 3 overwinningen en 21 punten, terwijl Ant Schippers en gastbouler Bauke Droogsma derde werden met 3 overwinningen en 10 punten. Allen werden ze in het zonnetje gezet met een prachtig boeket bloemen van 't Finsterblomke. Het was opnieuw een zeer geslaagde en gezellige middag. Wilt u ook eens Jeu de Boulen? Op maandagavond om 19.00 uur, dinsdagmiddag (competitie) en donderdagmiddag om 14.00 uur boulen wij bij droog weer op de Jeu de Boulesbanen aan de Graldastins naast Alliade. Boulesballen hebben wij op voorraad. Voor meer informatie kunt u bellen naar Bieuwe Rijpstra op 06 294 60 512.