Algemeen

“Mens Erger Je Niet” met Thijs Meester en Tseard Nauta @ Nicolaaskerk in Koarnjum

Herkent u dat? Die irritante automobilist vlak voor je in het verkeer die ook nog geen richting aangeeft, uw vleeswaren, verpakt in dat plastic zakje dat maar niet open te krijgen is, de schaar die je niet terug kunt vinden of de bus die twee minuten te laat is en je bent al verlaat voor die belangrijke afspraak…

Thijs Meester is acteur, zanger, bekend van de vele rollen in succesvolle producties zoals Elk Sinus, Kening Hert, De Wilde Boerinne en Het Kollumer Oproer. Ook is hij de winnaar van de Europese tv prijs “Circom”.  Deze veelzijdige acteur heeft zijn kleine en grote ergernissen tot thema gemaakt in zijn nieuwe soloprogramma “Mens Erger Je Niet”.  Herkenbaar, grensoverschrijdend en zonder schroom taboes doorbrekend voert deze eigenzinnige en toch sympathieke Fries u door een voorstelling vol prachtige liedjes en amusante, zelfs pittige verhalen. Deze cabareteske onemanshow  is zowel in het Fries als in het Nederlands. Piter Wilkes, Marcel Smit en Sander Stienstra schreven prachtig nieuw repertoire voor deze voorstelling.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door instrumentalist en componist Tseard Nauta. Hij is o.a. bekend van zijn eigen solovoorstellingen, maar ook van zijn samenwerking met o.a. Inez Timmer. Ook speelt hij o.a. in de groepen Di Gojim en Patty’s Day Off.

 

Zaterdag 10 oktober 2020

Aanvang programma: 20.30 uur

Deur open: 20.00 uur

 

Toegang uitsluitend na reserveren via bobdeboer@pinupsanddowns.com of via 06.54763154

Annuleren is mogelijk, dan wel drie dagen van te voren, anders worden de entreekosten alsnog verrekend