Algemeen

Merkbaar beter met Bakker Training Therapie

Gaat vrijuit bewegen niet meer zo gemakkelijk? Heb je pijn, een blessure opgelopen of moet je revalideren? Fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. En wat je klacht ook is, Bakker Training Therapie staat voor je klaar. “Wij vinden voor iedereen een passende therapie.” 

Toegankelijk, kundig, betrokken en resultaatgericht: bij Bakker Training Therapie stond het bieden van de beste zorg en therapie op maat altijd al voorop. “Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van fysiotherapie. 

 

Ook kun je er operaties en onnodige, duurdere zorg mee voorkomen”, aldus Sjoerd Bakker. Met het motto ‘merkbaar beter’ wil de praktijk het verschil maken. “Bij ons draait het allemaal om de cliënt en zijn of haar vraag. Ieder z’n eigen therapeut is daarbij onze insteek”, legt Bakker uit. “Onze specialisten kijken naar wat er allemaal speelt, onderzoeken grondig de klacht en maken daarna een op maat gemaakt behandelplan.

 

Zelf online een afspraak maken

De vernieuwde koers van Bakker Training Therapie wordt vergezeld van een compleet nieuwe huisstijl en website. Alles ingericht op de beste dienstverlening. Zo kun je nu zelf online een afspraak inplannen met de fysiotherapeut van je keuze. Neem een kijkje in de agenda van de therapeut en je ziet wanneer deze beschikbaar is. Op de website vind je ook allerlei nuttige informatie over de verschillende therapieën en behandelingen.

 

Samen met je fysio

Pijn bij het opstaan, hoofdpijn, duizeligheid, stijve spieren, ademhalingsklachten: niks vervelender dan niet meer gewoon je dagelijkse dingen kunnen doen. Om van je klachten af te komen, zul je ook zelf aan de slag moeten. Bij Bakker Training Therapie werk je daarom samen met je fysio aan je herstel. En minstens zo belangrijk, aan het voorkomen van nieuwe klachten. Samenwerken betekent - indien nodig - ook nauw contact met huisartsen, specialisten, thuiszorg en andere instellingen. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij de behandeling krijgt die je nodig hebt, en om je weer op een gezonde manier in beweging te krijgen.

 

Ontdek het zelf

Bakker Training Therapie biedt diverse therapieën, trainingsprogramma’s en aanvullende behandelingen. Binnen de praktijk heeft ieder zijn eigen specialisatie, deskundigheid en ervaring. Team Bakker Training Therapie staat voor je klaar. Dus heb je fysieke klachten? 

 

Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak. Bakker Training Therapie heeft vestigingen in Stiens, Marrum en Hallum. Bel, mail of app gerust, ze staan je graag te woord. 

 

Ontdek op www.bakkertrainingtherapie.nl wat Bakker Training Therapie voor jou kan betekenen