Algemeen

Mogelijkheden persoonlijk getint afscheid zijn bij Brandsma in Ferwert eindeloos

De wereld verandert en dat geldt zeker ook voor uitvaartbranche. Mensen die professioneel 

bezig zijn in deze branche, doen er alles aan om de uitvaart en alles wat daar verder bij komt 

kijken, zo persoonlijk mogelijk te maken. Dat geldt natuurlijk voor de uitvaartverzorger, maar zeker ook voor Brandsma Offset Ferwerd. De drukkerij in Ferwert heeft begin dit jaar een unieke collectie rouwkaarten samengesteld waarmee aan alle wensen van de overledene en nabestaanden kan worden voldaan.

Brandsma Offset Ferwert introduceert collectie uniek rouwdrukwerk. Op de omslag van de map staat een schilderij van kunstschilder Hendrik Elings.   

 

Brandsma Offset Ferwerd is al ruim 80 jaar een begrip in de regio, als het gaat om onder meer familiedrukwerk. De tijd dat alleen voor een rouwkaart kon worden gekozen met een zwarte of grijze rand, die is allang voorbij. De keuze in uitvoering van een rouwkaart en/of advertentie, liturgie en dankbetuiging is nu eindeloos. Voor een tiental uitvaartverzorgers in de regio tussen Ferwert, Dokkum, Leeuwarden en de Wâlden heeft de drukkerij daarvoor nu een compleet overzicht samengesteld met alle ruimte voor specifieke en persoonlijke wensen.   

Er kan gekozen worden uit voorgedrukte kaarten met onder meer diverse soorten bloemen en landschappen, maar er kan ook een eigen favoriete afbeelding aangeleverd worden of bijvoorbeeld een portret van de overledene, het favoriete plekje in de eigen tuin, dat heerlijke stekje bij de zeedijk of misschien toch een foto van het ouderlijk huis of die mooie vakantieherinnering? Mooi is ook dat Brandsma op verzoek aangeleverde teksten overzet in het Frysk.  

De talloze mogelijkheden voor rouwdrukwerk worden getoond door de uitvaartverzorger of in overleg met de drukkerij. De voorbeelden zijn bedoeld om mensen te inspireren en te adviseren met oog voor detail en persoonlijke aandacht. Elk afscheid mag op deze manier uniek zijn. Steeds vaker wordt daarom de keuze zelfs al bepaald door mensen die weten dat hun leven op korte termijn eindigt.

Onder het motto ‘wy rêde der mei’ is voor veel mensen een toegevoegde waarde gebleken en het blijft natuurlijk ook zo dat drukkerij Brandsma de verzending en eventueel rouwadvertenties in de krant regelt, maar ook kan zorgdragen voor de adressering en verzending van het drukwerk. Dit is een service die zelfs tot in het weekend wordt geboden. 

Meer info: www.brandsma.frl