Algemeen

Nieuwe bewegwijzering voor bedrijventerreinen in Stiens

In het vorige nummer van de Stienser is de nieuwe huisstijl van ondernemend Stiens gepresenteerd. Een aansprekend nieuw logo voorzien van een heldere visie.

Het is onderdeel van het hoofdstuk PR uit Centrumplan dat OVL samen met ondernemers uit de regio heeft geïnitieerd. Inzet is nu om deze frisse look snel voor iedereen zichtbaar te maken.

 

Als eerste is de nieuwe bewegwijzering van de twee bedrijventerreinen in Stiens, Middelsee en Noarderfjild, aan de beurt. De impressie hierbij geeft alvast een goede indruk. In opdracht van OVL gaat Haan Reclamewerk de vernieuwde borden verzorgen. Die werkzaamheden bestaan uit het opfrissen van de bestaande frames, het aanbrengen van de nieuwe huisstijl en het plaatsen van de bewegwijzering met deelnemende bedrijfsnamen. De jaarlijkse schoonmaak en eventuele reparaties is voorzien. De aluminium frames zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen een stootje, daarmee is de goede zichtbaarheid voor Stienser ondernemers de komende jaren gegarandeerd.

 

Compleet overzicht van bedrijven

OVL-leden hebben de mogelijkheid om tegen het gereduceerde tarief van 35 euro per jaar een vermelding te krijgen, ze hebben hier per mail persoonlijk bericht over gehad. Niet-leden betalen 65 euro per jaar. Dit bedrag is inclusief de productie van de borden en het jaarlijkse onderhoud ervan. Met ongeveer 115 leden is OVL goed vertegenwoordigd in de regio maar we willen de bewegwijzering graag voor alle ondernemers van Stiens in orde maken. Wel zo duidelijk voor bezoekers aan de twee bedrijventerreinen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat mensen naast de navigatie nog graag op de borden kijken als de bestemming bijna is bereikt. Om dit te realiseren is er door OVL een tijdelijke actie bedacht.

 

Kiest u ervoor om nu lid te worden van OVL (dat kan al 75 euro per jaar) dan krijgt u de plaatsing van de bewegwijzering (65 euro voor het eerste jaar) cadeau! Gebruik maken van deze tijdelijke actie? Geef dit dan aan bij het contact met Haan Reclame over de bewegwijzering. Als ondernemer steunt u zo direct onze initiatieven voor een gezond ondernemersklimaat in het dorp. Ook wordt u als eerste geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en zal uw stem daarin gehoord worden. Het lidmaatschap kent verder geen verplichtingen en is jaarlijks opzegbaar.

 

Claim meteen uw vermelding

Voor de productie van de borden is het belangrijk dat we tijdig uw aanmelding ontvangen. Dat kan door een mail te sturen naar info@haanreclamewerk.nl of te bellen met  058 257 4151. U ontvangt dan per mail het inschrijfformulier. Doe dit wel voor 8 juni 2021