Algemeen

Noord-Friese Winkeltjesroute

De Noord-Friese Winkeltjesroute is ook dit jaar weer een succes. Het is dan ook niet voor niks dat de route groeit met nieuwe deelnemers.

De Nieuwe Smederij is de meest verse deelnemer van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Op zaterdag 27 mei kan het winkelend publiek kennismaken met deze vintage winkel en expositieruimte in de voormalige Smederij te Ferwert. Met een bezoek aan de winkel ga je even terug in de tijd en kun je het werk van lokale kunstenaars bewonderen.Men kan overal de route starten maar Ferwert is een mooi begin aangezien er maar liefst 3 deelnemers dit dorp vertegenwoordigen.


Op de laatste zaterdag van de maand zijn alle aangesloten winkeliers en atelierhouders geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De vernieuwde routekaart is verkrijgbaar bij alle aangesloten winkeltjes maar ook te downloaden via www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. De Noord-Friese Winkeltjesroute staat garant voor 60 kilometer aan winkelplezier op het platteland. Vergeet de stempelkaart niet. Bij elke winkel/atelier ontvangt de klant een stempel die bij een volle kaart een leuke attentie oplevert.