Algemeen

Open Dag Dierenopvang de Wissel

Het is inmiddels een paar jaar geleden, maar dit jaar is het weer zover: Dierenopvang en Dierenambulance De Wissel viert haar open dag. Op zaterdag 20 mei van 11:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de ambulance en opvang op het Kalverdijkje 76 in Leeuwarden. Uiteraard worden op deze dag alle dieren in het zonnetje gezet. Er zijn er nog een heleboel die een nieuw plekje zoeken. Maar ook krijg je die dag de kans voor een bijzonder kijkje achter de schermen.

Naast het bezichtigen van de asieldieren zijn er nog een heleboel andere activiteiten georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld mee door alle verblijven via de rondleidingen, is er een speurtocht langs alle asieldieren, is de ambulance van binnen te bezichtigen, zijn er verschillende workshops om te volgen, en kun je geschminkt worden als je favoriete dier.

 

Inge, medewerker van De Wissel, verteld: “We hebben heel veel zin in het vieren van deze open dag. Niet alleen om de dieren in de spotlights te zetten, maar ook om het belang van de opvang en de ambulance aan een breed publiek te kunnen tonen.”

 

Voor de inwendige mens is ook gezorgd: er zal op locatie eten en drinken worden bereid voor een klein prijsje. Ook vegetarisch. En staan er overal kraampjes met interessante informatie en leuke koopjes. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud.

 

Voor meer informatie, houd de website www.dierenopvangdewissel.nl in de gaten en kijk op de Facebookpagina van Stichting Dierenopvang de Wissel.