Algemeen

Open dagen Kattenhotel 'Rebelse Rakkers' Oudebildtzijl

Zaterdag 2 en zondag 3 april tussen 11:00- 17:00 is iedereen van harte welkom om Kattenhotel Rebelse Rakkers te komen bekijken Van Albadaweg 31 Oudebildtzijl

"In de voormalig zuivelfabriek te Oudebildtzijl hebben mijn man en ik een kattenhotel gerealiseerd. Dit is een plek waar je je kat kan brengen als je op vakantie gaat of om een andere reden tijdelijk niet zelf voor je kat kan zorgen zoals bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname.

Tijdens de open dagen mag je de ruimtes komen bewonderen waar wij de katten opvangen. Je hoeft geen kat te hebben om te komen kijken, alle nieuwsgierigen zijn van harte welkom".

 

Een droom komt uit. Vroeger als klein meisje was Anja Dekkers al gek met dieren. Huisdieren mocht ze niet maar een ziek dier opvangen dat mocht wel dus als kind buiten op zoek naar zieke dieren. Die heeft ze niet veel gevonden, een enkele keer een vogel die uit het nest was gevallen. Haar eerste baantje was dan ook in een dierenwinkel. Uiteindelijk is ze de zorg in gegaan en heeft ze haar droom om te werken met dieren in de ijskast geplaatst. Een jaar geleden plopte de gedachte weer bij haar op. Ze wilde graag veranderen van werk maar wist niet wat. Door corona hebben veel mensen een huisdier aangeschaft en als straks iedereen weer op vakantie mag is er vast en zeker behoefte aan opvang. "De ruimte hadden mijn man en ik al in ons pand. Deze moesten alleen nog geschikt gemaakt worden". Met een super handige timmerman in huis was dat geen probleem. Anja is de studieboeken ingedoken en heeft de benodigde papieren gehaald. Sinds dit jaar is ze open en heeft de eerst gasten al verwelkomd in haar kattenhotel. Omdat veel mensen benieuwd zijn hoe het is geworden houdt Anja een open dagen op 2 en 3 april.

Wees welkom. www.kattenhotelrebelserakkers.fun