Algemeen

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum weer open

Na een roerig en vreemd jaar gaan we seizoen 2021 alweer in. Op zaterdag 24 april gaan de hekken van het openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum weer open.

Ondanks dat het Corona-virus nog onder ons is. Wel hopen we dat er de komende tijd nog wat meer versoepelingen van de maatregelen mogelijk zijn.  Zodat alles weer mag en kan! 

Waar vorig jaar recreatief voor de kinderen nog toegestaan was, zijn dit jaar helaas de regels weer dusdanig verandert dat dit helaas nog niet mogelijk is. We hopen dat dit heel snel gaat veranderen en zijn daar achter de schermen druk mee bezig. Zodra we hier meer over weten komt dit op onze website te staan. (www.desawnstjerren.nl/)

Tot nu toe kunnen we het banenzwemmen en de ABC zwemlessen laten doorgaan. We zijn blij met de vele aanmeldingen die we al mochten ontvangen voor de zwemlessen. Dat stemt ons goed! Iedereen die opgegeven heeft voor de zwemlessen krijgt via de mail bericht over de organisatie van de zwemlessen. 

Voor het banenzwemmen hebben we onze openingstijden verruimd zodat er genoeg ruimte en tijd is voor iedereen om te banen zwemmen. Reserveren is hiervoor niet nodig! De exacte tijden staan op onze site en volgen later nog in deze krant. 

Tot onze grote spijt kunnen we nog niet open gaan voor recreatief zwemmen en onze doelgroepen. Dit staan de maatregelen nog niet toe. We hopen van harte dat hier zo snel mogelijk verandering in komt zodat we iedereen weer welkom kunnen en mogen heten! We volgen hierin het Protocol Verantwoord Zwemmen van de Nationale Zwembranche. 

Abonnementen kunnen ook dit jaar weer aangeschaft worden tijdens de voorverkoopdagen op 21 en 22 april. Wij hopen dat u ook dit jaar door de aankoop van een abonnement ons zwembad wilt steunen. Vorig jaar deden we de voorverkoop op een corona-proof manier en dit is ons prima bevallen. Dus dat doen we dit jaar weer. Op onze site staat uitgebreid beschreven hoe we dit gaan doen. Ook staan hier onze tarieven en openingstijden. 

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Bruisend Hart van Hallum. Een nieuwe accommodatie waarin voetbal, kaatsen en zwembad hun gebouwen samenvoegen tot 1 geheel. De tekeningen zien er veelbelovend uit! Aangezien we zo snel mogelijk gebruik willen maken van het nieuwe gebouw zullen we de komende tijd mogelijk wat hinder ondervinden aan de bouw. We leveren op dit moment wel een stukje zonneweide in omdat daar het nieuwe gebouw op komt te staan. 

Kortom; het wordt een seizoen volop actie! Tot ziens in Hallum!