Algemeen

Pearkekeatsen en Kleintje Matinee op zaterdag Stienzer Keatsdagen!

Begin juni is het weer zover, dan staat Stiens vijf dagen lang (van woensdag 5 t/m zondag 9 juni) in het teken van sportieve en muzikale activiteiten. Zo brengt de zaterdagmiddag een gezellige mix van muziek en kaatsplezier. Alle activiteiten vinden plaats op en rond het kaatsveld aan de Uniawei en ook dit jaar wordt het een feest voor jong en oud.

Voor het derde jaar op rij rekent de organisatie op een druk bezet deelnemersveld bij het gezellige - en gemengde - Pearkekeatsen. Er wordt gekaatst met een zachte luchtbal en in vier verschillende klassen, zo kan iedereen vanaf 16 jaar meedoen. De organisatie wil nieuwkomers op deze manier graag kennis laten maken met deze prachtige Friese sport. Dus zoek een partner van het andere geslacht en geef je op! Je hoeft geen lid te zijn van de club, iedereen is welkom! De aanvang van de kaatspartij is zaterdag 8 juni om 09:45 uur, opgeven kan uitsluitend via de website www.stienzer-keatsdagen.nl.

Op de zaterdagmiddag staat ‘Kleintje Matinee’ geprogrammeerd met het aansprekende duo Kevin en André. Een aanrader voor iedereen die ‘in’ is voor een gezellige middag met muziek op het terras. Met twee zuivere stemmen en een akoestische gitaar brengen deze mannen jou de grootste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90, ‘00 en van nu! Kortom, dit wordt wederom een gezellige middag voor jong én oud. De muziek begint om 15:00 uur en de entree is helemaal gratis.

Het complete programma van de Stienzer Keatsdagen is te vinden op www.stienzer-keatsdagen.nl