Algemeen

Piet Kok, Roelof Reineman & Friends @ De Wier in Koarnjum

Naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van Bob Dylan op 24 mei 2021 was het de bedoeling om op die datum een speciaal verjaardagsconcert in Koarnjum te organiseren. Vanwege Covid was dit helaas niet mogelijk en is het concert verplaatst naar zaterdag 9 oktober om 20.00 uur.

Deze avond dus alsnog een liedjesprogramma over de 80-jarige Dylan. Hij wordt door velen beschouwd als de belangrijkste popmuzikant en tekstdichter van de afgelopen zestig jaar en is een cultureel-maatschappelijk icoon die geen gelijke kent. Uitvoerenden zijn zanger/gitarist Piet Kok en (slide)gitarist Roelof Reineman. Zij spelen samen al jarenlang een programma getiteld “The times they are a changing” waarin naast onbekendere nummers ook klassiekers van Bob Dylan worden vertolkt, zoals: ‘Blowing in the wind’, ‘Don't think twice, it's all right’ en ‘Mr. Tambourine man’.  Piet en Roelof zijn regelmatig te gast in dit huiskamertheater en staan ook nu weer garant voor een prachtig muzikaal 'Dylan' evenement. 

Op deze zaterdagavond zijn ook Ernst Langhout en zijn broer Sjirk als ‘friends’ van de partij. Zij spelen samen in de band ‘Ernst Langhout and the Retro’s’. Ernst heeft zijn sporen verdiend in o.a. the Visitor destijds.

Huiskamertheater De Wier, De Wier 5, 9056 PM Koarnjum. Toegang is alleen mogelijk na reserveren: bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. 06-54763154.