Algemeen

Rauwerda Stiens ook als webshop

Sinds mei 2011 is Rauwerda Stiens gevestigd op het industrieterrein van Stiens en is het altijd in beweging. Onder leiding van oprichter Auke Rauwerda is het bedrijf gestart met één plank en 5 apparaten en uitgegroeid tot een complete winkel met ijzerwaren, bouwmaterialen en tuinartikelen.

Rauwerda Stiens heeft nu een nieuwe internetsite en webshop. Op deze site, www.rauwerda.nl, staan ​​ongeveer 10.000 artikelen die ook online kunnen worden besteld. De artikelen kunnen desgewenst worden afgehaald in Stiens. De site zal in de loop van dit jaar verder worden uitgebreid tot zo’n 20.000 artikelen totaal. Achter de schermen gebeurt er ook veel, zoals inkoop bij verschillende leveranciers.

Rauwerda Stiens is sinds vorig jaar aangesloten bij een nieuwe inkooporganisatie, de grootste inkooporganisatie voor zelfstandige bedrijven. Hierdoor kunnen ze nu dagelijks, in plaats van één keer in de week, de standaardproducten op dezelfde manier als grote bouwmarkten, maar zonder de internationale franchiseformule. Daarnaast kunnen ze ook bij andere leveranciers specifieke producten bestellen. Vorig jaar werd er een verdiepingsvloer aangelegd waar het hand- en elektrisch gereedschap staat, wat meer ruimte biedt aan klanten om rustig de apparaten te bekijken. Dit jaar werd de voormalige werkplaats omgebouwd tot winkelruimte voor grotere bouwmaterialen, zoals beton, cement, speciekuipen, ladders en kruiwagens.

De winkel blijft in beweging en volgt de verandering van seizoenen. Nu het voorjaar weer voor de deur staat is er weer meer vraag naar tuinartikelen en start de verhuur van tuinmaterialen. 

Zo is iedere dag weer anders voor het team van Rauwerda Stiens, dat in januari versterkt werd door een nieuwe collega, Leen Schuit, die veel ervaring en productkennis in de branche heeft. Zij staan met zijn vijven met veel plezier voor u klaar om u van dienst te zijn.

Rauwerda Stiens, Seestjer 9 Stiens

www.rauwerda.nl