Algemeen

Regel nu goed en voordelig je telefoonabonnement bij Perfect Telecom!

Veel mensen hebben een telefoon, maar iedereen gebruikt het op een andere manier. De één gebruikt het veel voor zakelijk gebruik, de ander gebruikt het voornamelijk voor social media en de ouderen hebben er vaak een SOS knop op zitten. Voor iedereen is er wel een geschikte telefoon. Maar bij een telefoon hoort ook een telefoonabonnement en deze wil iedereen zo goedkoop mogelijk. 

Tegenwoordig zie je het veel in de reclame. Een goedkoop abonnement, veel voor weinig. Veel bellen, veel internetten en weinig betalen. Vaak zit er bij een abonnement af en toe haken en ogen aan. Nu hebben wij, Perfect Telecom, hier een goede oplossing voor namelijk Lebara. 

 

Het abonnement

Lebara heeft veel voor weinig zonder dat er haken en ogen aan zitten. Of je het abonnement nou veel of weinig gebruikt, nationaal of internationaal wil bellen, twee jaar vast of maandelijks opzegbaar. Alles is mogelijk en gemakkelijk zelf bij te houden. Maandelijks kan je het abonnement gratis aanpassen. Daarbij kan je met een app eenvoudig een overzicht bekijken van jouw verbruik en jouw kosten. Met de nieuwe samenwerking tussen Perfect Telecom en Lebara profiteer je ook bij ons van de aanbieding van Lebara:

- Gratis overstappen;

- gratis nummerbehoud;

- eerste 6 maanden betaal je de helft van de prijs (looptijd 24 maanden).

Onbeperkt bellen + 5GB data voor Ä 10,- (zonder korting)

Bovenstaand abonnement is één van onze opties.

 

De mobiele telefoon

Zoals eerder al gezegd gebruikt iedereen zijn of haar telefoon op een andere manier. Bij iedere soort gebruik hoort ook een andere telefoon. Wil je graag de nieuwste telefoon, groot of klein? 

Of wil je juist een telefoon waar druktoetsen op zitten en/of een SOS knop op aanwezig is in geval van nood? Wij helpen je hier ook graag bij. 

 

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel voor een afspraak. We kijken graag met jou samen naar jouw toekomstige telefoon en abonnement. 

 

Perfect Telecom B.V. – 058 76 76 588 of stuur een e-mail naar info@perfecttelecom.nl