Algemeen

Eerder lieten we u al weten dat het Repaircafé Stiens een groot succes is. Veel mensen, ook buiten Stiens, weten ons te vinden met verschillende klussen. Daarom is besloten om vanaf 15 september aanstaande het Repaircafe wekelijks te openen!

Verlichting oude raadzaal

Ook is er de afgelopen weken hard gewerkt om de verlichting in de oude Raadzaal van de Nije Skalm te vernieuwen. De lampen in de  Raadzaal zijn opnieuw van bedrading voorzien en omgebouwd tot led verlichting. Een hele klus, maar een prachtig resultaat!

Controle verlichting en remmen fietsen

Vanaf vrijdag 15 september kunnen schoolgaande kinderen wekelijks de verlichting en remmen van hun fietsen laten controleren bij het Repaircafé. Indien nodig worden, tegen betaling van de onderdelen, de verlichting en remmen gerepareerd. Een mooie mogelijkheid om uw kind veilig op pad te sturen in de donkere maanden.

Het Repaircafé is vanaf 15 september wekelijks geopend op vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur in de Nije Skalm. Bent u nieuwsgierig wat ter reparatie wordt aangeboden of wilt u vrijwilliger worden? Ook dan bent u van harte welkom. Zien we u binnenkort?