Algemeen

Seniorenmiddag Stienzer Keatsdagen bevestigd!

Van woensdag 8 t/m zondag 12 juni zullen er weer volop activiteiten op en rond het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens zijn. Er is hard gewerkt aan het nieuwe programma, zo ook de invulling van de speciale middag voor senioren op vrijdag 10 juni.

Deze middag was de afgelopen jaren al een prachtig succes. Dit jaar komt het muzikale duo Krijn & Marleen naar Stiens. Ze brengen vrolijke, aanstekelijke covers met een harmonieuze samenzang. Een gezellige muzikale middag (van 14:00 – 16:30 uur) met bekende luisterliedjes, alle ruimte om bij te praten en natuurlijk van een hapje en een drankje te genieten. De toegang is gratis. Na afloop het kaatsen kijken? Zeker, dat kan! Vanaf 16:00 uur strijden de dames hoofdklasse namelijk om de felbegeerde wisseltrofee. Voor de kaatsliefhebbers is er op zondagmiddag de hoofdklasse partij voor heren, net als bij de dames is de toegang ook hier gratis!

Nieuwsgierig naar het volledige sportieve programma van Stienzer Keatsdagen en de topbands die 's avonds de tent op de kop zetten? Bekijk het alvast op www.stienzer-keatsdagen.nl