Algemeen

Seniorenmiddag Stienzer Keatsdagen met Sander Metz!

Kaatsen, live muziek en volop gezellige activiteiten voor jong & oud, het zijn al ruim 25 jaar belangrijke ingrediënten van de Stienzer Keatsdagen. De organisatie heeft voor 2024 opnieuw een ijzersterk programma neergezet op en rond het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Zo ook de invulling van de speciale middag voor senioren op vrijdag 7 juni.

De seniorenmiddag (14:00 – 16:00 uur) is een vast onderdeel van de Keatsdagen en wordt altijd goed bezocht. Dit jaar komt Sander Metz naar Stiens, een rasartiest die volop muziek en vrolijkheid gaat brengen. Hij zal het publiek zeker weten te raken met zijn bekende meezingers. Koffie en thee zijn gratis, evenals de toegang. Natuurlijk is er tussendoor alle ruimte om gezellig bij te praten. 

Na afloop het kaatsen kijken? Dat kan! Vanaf 15:30 uur wordt de dames hoofdklasse partij verkaatst, terug van weggeweest gaat dat een interessante strijd tussen regionale toppers worden. Voor de echte kaatsliefhebbers is er dan op zondagmiddag de hoofdklasse partij voor heren. Voor beide partijen is de toegang overigens geheel gratis!

Nieuwsgierig naar het volledige sportieve programma van de Stienzer Keatsdagen 2024 en alle bands die er spelen? Ga dan naar www.stienzer-keatsdagen.nl