Algemeen

Smalle Brug heropent Grote Zaal

In mei 2018 openden Simon en Eline de Vries, gezamenlijk met Martin en Janet Sinnema Grand Café de Smalle Brug met daarnaast pizzeria Verona. Nu twee jaar later is het moment aangebroken dat de Grote Zaal weer zal worden heropend. Na een intensieve verbouwing zal in het weekend van 11 t/m 13 september de deur naar de Grote Zaal open gaan en is het mogelijk tijdens dit openingsweekend een kijkje te komen nemen. 

Om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te geven om alvast de sfeer van deze eigentijdse, mooi aangeklede Grote Zaal te laten proeven, zijn er drie verschillende avonden georganiseerd.

Op vrijdag 11 september vanaf 20.00 uur worden de ondernemers van de OVL en alle ondernemers van de voormalige gemeente Leeuwarderadeel uitgenodigd. 

Op zaterdag 12 september van 20.00 tot 00.30 uur is iedereen welkom om te genieten van orkest Butterfly, die al meer dan 15 jaar de sfeer op de Stienzer Keatsdagen verhogen. Omdat dit in verband met de corona niet door kon gaan, komen ze nu dolgraag op deze avond om de opening feestelijk op te leuken. De entree is 10 euro en inclusief 2 consumptiebonnen en diverse hapjes. 

En tot slot kan men op zondag 13 september vanaf 17.00 uur terecht voor een 3-gangen ‘show’buffet begeleid met livemuziek van Astrid & Else. De kosten hiervoor zijn 32,50 euro  per persoon, incl. 2 consumpties.

Voor alle 3 avonden geldt dat, in verband met de coronamaatregelen, het noodzakelijk is om te reserveren en er alleen zitplaatsen zijn. 

Reserveren en meer informatie is mogelijk op telefoonnummer 058-2571536.

De Grote Zaal is na dit weekend te boeken voor bruiloften, (bedrijfs) feesten, vergaderingen en vele andere doeleinden. 

Momenteel is alleen het totaal aantal toegestane mensen beperkter in verband met de coronaregels die er voor de horeca gelden. 

Het is mogelijk, in combinatie met de ruimte in Grand Café Smalle Brug, om een groot aantal personen toe te laten en aan de 1,5 meter te voldoen. Normaal zijn dit uiteraard meer. Kom eens langs en informeer naar de vele mogelijkheden.

Grand Café de Smalle Brug, Smelbrege 22 in Stiens, tel 058-2571263