Algemeen

Speel mee met de Zonnebloemloterij en steun de plaatselijke afdeling Stiens

Vanwege de situatie rondom het corona virus kunnen onze vrijwilligers dit jaar weer niet op pad wat betreft de huis-aan-huisverkoop van de Zonnebloemloten. Heel jammer omdat de loterij de belangrijkste bron van inkomsten is voor onze afdeling. Vandaar dat wij proberen op een andere manier toch loten te verkopen. 

Vorig jaar hadden we ook geen inkomsten van de braderie waar we altijd met een stand staan en het is maar de vraag of dat dit jaar wel lukt. Vandaar onze oproep om ons te steunen door het kopen van loten omdat de kosten wel doorgaan. Van elk verkocht lot  komt 1,50 euro ten goede aan onze afdeling, waarvan wij, als het weer mogelijk is, leuke activiteiten voor onze gasten kunnen organiseren. Op dit moment is er alleen bezoek mogelijk als de gasten dit willen en voor degenen die dat niet aandurven wordt door middel van een telefoontje of kaartje contact gehouden. Verder proberen we door het bezorgen van een bloemetje, een lekkernij of een blad, puzzelboekje etc. een beetje licht te brengen in een voor veel van onze gasten onzekere en eenzame tijd. 

Via een plaatselijke verkooppagina van de afdeling Stiens online loten kopen. Dit kan via de link: www.zonnebloem.nl/loten/p/a02043, klik op Loten kopen en bestel op de site, vervolgens kunt u uw lot(en) via Ideal rechtstreeks met de Zonnebloem afrekenen. De lot(en) krijgt u vervolgens in uw mailbox toegezonden. De loten die via de algemene verkooppagina van de landelijke Zonnebloem gekocht worden komen ook ten goede aan onze afdeling.

De loten kunnen digitaal gekocht worden tot 1 november 2021, op 8 november is de trekking. Voor degenen die niet online kunnen/willen kopen, maar wel de plaatselijke afdeling willen steunen is het mogelijk telefonisch loten te bestellen via tel.nr.: 06-28855111/ 06-20468829. De loten kunnen na afspraak opgehaald worden of bij u thuisbezorgd worden.Voor informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Stiens, tel.nr. 06-28855111 of via de mail: b.devries4@chello.nl Iedereen die lot(en) koopt alvast hartelijk dank!!

Namens de vrijwilligers van de afdeling Stiens e.o