Algemeen

Sportvereniging Friesland organiseert de ‘Loop om 't Bildt 2022’

Op zaterdag 10 september 2022 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Sint Jacobiparochie in Friesland met afstanden over 5 - 10 - 16 - 21 - 30 - 42.2 kilometer.

Voor-inschrijving | Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/inschrijven/  voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd.

Na-inschrijving | De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €1,- extra.

Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 11:00 uur.

Parkeren kan in de straten vlakbij de start en finish, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en borden P. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finishlocatie: 

Hofstraat 1 - 9079 MC Sint Jacobiparochie

Meer informatie over het evenement:

https://svfriesland.nl/evenementen/loop-om-t-bildt-04-09-2022/