Algemeen

Stichting Vrienden van Schaaf organiseert (online) activiteiten met extra voorzieningen!

Stichting Vrienden van Schaaf organiseert (online) activiteiten om ook nu met elkaar in contact te blijven. Onder de noemer Trekschaaf zijn er activiteiten ontplooit voor een breed publiek waarbij enkele ondersteund worden met extra middelen voor mensen met zicht- of hoorbeperking.

Trekschaaf heeft tot doel om integratie nog meer vorm te geven en zorgt dat reguliere activiteiten worden ondersteund door een gebarentolk of blindentolk. Met een herkenbaar icoon wordt aangeduid bij welke activiteiten een gebaren- en of blindentolk aanwezig is.    

De eerste activiteit is de Valentijns Thuis BINGO op vrijdag 12 februari vanaf 20.00 uur! 

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar vriendenvanschaaf@gmail.com. Met speciale loting, hoofdprijs 100,- cash. Deze online Bingo wordt ondersteund met een gebarentolk.

In de voorjaarsvakantie volgt voor de jeugd een familiebingo en een vakantiequiz met gebarentolk. Vrijdag 26 februari is er ‘s avonds een pubquiz, ook ondersteund met een gebarentolk. In maart volgen online muzikale livestreams met spel waar ook mensen met een zichtbeperkingen ondersteuning ontvangen. Tot slot zijn er nog theatershows (na corona) met de extra voorzieningen. 

We rekenen op jullie “komst”! Veel plezier alvast. Kijk op: www.zalenschaaf.nl