Algemeen

Stiens doet mee aan Burendag

Inwoners van Stiens zijn zaterdagmiddag 24 september welkom bij activiteiten van de Skalm, dbieb en Amaryllis. Het is dan de landelijke Burendag. Er zijn activiteiten bij de oude en de nieuwe Skalm. 

Burendag is een jaarlijkse dag om buren met elkaar in contact te brengen. Multifunctioneel centrum de Skalm, dbieb en Amaryllis doen daar graag aan mee. Er zijn allerlei activiteiten en voor alle leeftijden. Zo is in de nieuwe Skalm de start van de kunstroute langs dertig locaties. dbieb heeft een ‘fun station’ van Mad science waar kinderen interessante wetenschappelijke feiten kunnen ontdekken. De taalgroep, vanuit het Sociaal Dorpenteam Noord van Amaryllis, is er met een hapje en drankje. Vanuit Amaryllis laat ook ‘Ontmoeten en meedoen’ zich zien met een leuke knutselactiviteit en is het Jongerenwerk actief.

 

Benieuwd welke activiteiten en stands er nog meer zijn? Kom dan tussen 12.00 en 15.30 uur naar de Skalm aan de Pyter Jurjensstrjitte en de nieuwe Skalm, in het oude gemeentehuis aan de Langebuorren.