Algemeen

Stiens hat talint, meld je aan voor 1 juni!

Holland’s got talent, Britain’s got talent – iedereen heeft talent, maar hoe zit dat eigenlijk met Stiens? Wat voor talent gaat er schuil in Stiens en omgeving? 

Wij willen dit graag samen met jou uitzoeken. En dat niet alleen , wij willen dit – verborgen, sluimerende – talent liefst ook een podium bieden. Heb jij een talent dat je tot nu toe slechts tussen de schuifdeuren hebt laten zien, of verborgen hebt gehouden voor je omgeving, maar droom je er toch stiekem van om jouw talent te tonen aan het publiek, om de spanning te voelen van een optreden, om na afloop het applaus in ontvangst te nemen?  Neem dan contact met ons op. Iedereen die iets kan, of het nu zingen is, een instrument bespelen, goochelen, mime spelen, een clownsact doen, dansen, gedichten voordragen, een standup-comedyact opvoeren, noem maar op, is meer dan welkom en wordt uitgenodigd zich hiervoor aan te melden.

Bij voldoende belangstelling organiseren wij dit jaar een spliksplinternieuw evenement, ‘Stiens hat talint’! Let wel, niet alleen Stiensers kunnen zich aanmelden, maar iedereen uit voormalig Leeuwarderadeel, Stiens en omgeving – en we doen niet flauw, een beetje verder weg mag ook - jong en oud. We hopen op veel belangstelling, zodat dit kan uitmonden in een spetterende show!

Stuur je reactie voor 1 juni naar  secretariaatcrs@gmail.com t.a.v. Stichting Cultuur Regio Stiens, met vermelding van je naam en het soort act dat je wilt tonen.