Algemeen

Street Fighting Men - Tribute to the Stones

Vrijdag 17 mei is er fantastisch een concert in Nije Skalm, Stiens. Kom met je vrienden en geniet van een heerlijke avond met de prachtige nummers van The Rolling Stones. Dans en zing mee! Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen omdat de band het fijn vindt dat er veel actie is.

Foto: Monique Dijkstra

Street Fighting Men is een vijfkoppige 'steengoede' Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can't get no) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg "obscure" Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones tributebands niet spelen. Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!

Zanger Einte Bijlsma, gitaristen Anne-Arjen Blanksma en Martijn Smilde, drummer Hendrik Elings en bassist Gilian de Wit vormen samen Street Fighting Men. Ze treden op vrijdag 17 mei 2024 op in Nije Skalm, Ljipstrjitte 1, Stiens. De deuren openen om 19:30 uur, het optreden begint om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nijeskalm.nl of aan de bar, bij voorkeur vóór 17 mei.