Algemeen

Takostu collecteert op afstand

Ondanks de bijzondere situatie waarin we momenteel leven, heeft het Prins Bernhard Cultuurfonds aangegeven dit jaar opnieuw de collecte door te laten gaan. 

We komen niet met de collectebus aan de deuren, maar zullen net als vorig jaar, ‘op afstand’ collecteren. Het is mogelijk dat u via één van onze leden of vrijwilligers een whatsapp bericht ontvangt met een link waarin wordt gevraagd om een donatie. Daarnaast kunt u vanaf vrijdag 28 mei, op verschillende openbare plekken, een poster van ons vinden waarop een QR-code staat. Deze kunt u eenvoudig scannen met uw telefoon waarmee u direct uw donatie kunt voltooien. Deze QR-code is uiteraard ook via onze website en social kanalen te vinden. Dit jaar vindt de actie plaats van vrijdag 28 mei tot en met zaterdag 5 juni. 

Goed om te weten, de opbrengst komt ten goede aan onze jeugd. Uw donatie wordt gebruikt voor het investeren in de lessen, uniformen en instrumenten van onze kids- en jeugdbandleden. Want de jeugd heeft de toekomst! Doneert u ook?