Algemeen

Terug op het oude nest en meteen kampioen!

Na twee jaar te hebben samengewerkt met Sc Stiens, staan we vanaf seizoen 2021-2022 weer op eigen benen. 

Het was even lastig voor DTD om voor alle jeugd spelers een team te maken, maar uiteindelijk is dit wel gelukt en met prachtige resultaten!!! De jo13 begint vliegend aan het bekertoernooi, 2 maal winst en 1 gelijkspel betekende een ronde verder. De eerste tegenstander in de competitie is St jacob jo13-1 een veel sterker team en ze gaan dan ook kansloos onderuit met 6-1. Maar goed, de spelers moeten natuurlijk hun juiste plek nog vinden, en vanaf het moment dat iedereen zijn juiste positie heeft, begint het te lopen.

Er wordt nog maar 1 wedstrijd verloren, een doordeweekse bekerwedstrijd uit bij Bakkeveen! Daarna alleen maar winstpartijen maar makkelijk ging dat zeker niet, er worden wedstrijden in blessuretijd beslist door 5-6 te maken of een penalty die de 1-0 over de streep trekt. Al met al kunnen je wel concluderen dat jo13 op het einde van deze competitie met 4 punten los van de nummer 2 de terechte kampioen is! Proficiat jo13! (ontbrekend op de foto is Tiemen Bonnema)

Ook de jo15 heeft een mooie eerste seizoenshelft gespeeld, een stroef begin en dan toch nog als 2de eindigen! Job heeft er maar weer een mooi team van gesmeed! De Jo8 bulkt van talentjes, elke week winnen ze hun wedstrijden en spelen ze als een team samen. Als DTD’er kun je alleen maar trots zijn op wat er nu staat en komen gaat