Algemeen

The 1:1 Diet met Marieke in Stiens en Leeuwarden

Wil jij Afvallen onder Begeleiding? The 1:1 Diet met Marieke, Hét 1 op 1 Dieet in Stiens & Leeuwarden. Het maakt ook in één keer duidelijk waar het om gaat, namelijk de 1 op 1 relatie tussen jou en mij. Bewezen is dat afvallen onder begeleiding succesvoller is dan wanneer je het alleen doet. Afvallen, dat doen we samen!

Bij The 1:1 Diet ligt de focus op gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden. We gaan verantwoord afvallen om vervolgens bewust te kunnen gaan genieten, zonder jo-jo effect! De nadruk ligt juist op het bereiken van dat gezonde eetpatroon.

Kies je voor The 1:1 Diet, dan kies je voor jezelf! Jij staat namelijk centraal, ik ben er om jou te helpen en te motiveren. Zowel tijdens als na het dieet. De hele periode van jouw afvaltraject begeleid ik jou en zullen we elkaar wekelijks zien. Wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt kunnen we overschakelen naar de fase van gewichtsbeheersing. Ook dan ben ik er voor je, zolang als jij wilt. 

Is het voor jou geschikt? Zeker! Wanneer je nu 3, 10 of 40 kilo wilt afvallen of wanneer je even niet meer weet wat voor jou een goed eetpatroon is, dan wil ik je daar als The 1:1 Diet consulent bij helpen! Ik weet namelijk als geen ander wat het met je kan doen. 11 jaar geleden ben ik zelf dankzij The 1:1 Diet heel wat kilo’s verloren. In al mijn enthousiasme ben ik zelf consulent geworden en mag ik al bijna 10  jaar mensen, zoals jij en ik, begeleiden naar een nog betere versie van jezelf! Ik vind het heel bijzonder dat ik onderdeel mag uitmaken bij deze persoonlijke processen van verandering. 

Ben je nieuwsgierig of The 1:1 Diet iets voor jou is? Twijfel niet langer en bel/app /mail me! Samen kijken we welke stap het beste bij jou past. Maak je vóór 15 mei 2021 een afspraak voor een intakegesprek, dan krijg je o.v.v. ‘zomer met Marieke’, het intakegesprek inclusief jouw persoonlijke begeleidingsmap én een shakebeker (totaal 30,00 euro) cadeau!

www.mariekevdmeer.nl
www.facebook.com/Het1op1dieetmetmarieke/
info@mariekevdmeer.nl