Algemeen

Toanielferiening Pro Rege Holwert klaar voor het nieuwe winterseizoen

De spelers van Pro Rege uit Holwert zijn klaar om hun nieuwe stuk ‘Hûske oan see’ aan publiek te laten zien. Het stuk is geschreven door Henk Roede en vertaald door Lammert Dijkstra.

Het speelt zich af op een wat gedateerd vakantiepark met uitzicht op zee….Thomas en Fiona hebben er zin in, al loopt het allemaal wel wat anders dan ze zich hadden voorgesteld. De ontvangst op het park door Bertha is al bijzonder en dat ondervinden Jaap en Ellen als zij aankomen op hun vakantieadres. Ook Peter en Lea hebben een huisje geboekt en hebben zus Lies meegenomen; maar of dat nu wel zo’n goed idee is? Het animatieteam is op het park aanwezig; het zorgt in ieder geval voor spanning. En Gerard verblijft op het park; hij is alleen op vakantie en vindt het erg gezellig om onder de mensen te zijn. Een klucht waarin het woord ‘delen’, op welke manier dan ook, een belangrijke rol speelt.

In Ferwert hebben ze de première van dit stuk en wel op vrijdag 24 november in Grand Café Út en Thús yn Foswert. Kaarten in de voorverkoop kunnen gereserveerd worden bij Johanna van der Meij (06-10417860). Kaarten tevens verkrijgbaar aan de zaal, pinnen is mogelijk. 

De voorstelling begint om 20.00 uur en na afloop is er een verloting