Algemeen

Triatlon Friesland in Stiens op 25 juni 2022

Het einde van het jaar nadert en gelukkig kijkt de Triatlon Friesland terug op een jaar waar dit sportevenement wél heeft kunnen plaatsvinden. Een fantastische sprintwinnaar uit Stiens bij de vrouwen, Meike Regeling. En bij de mannen Anton Borger die met zijn toen zes weken oude dochter over de finish kwam.

Zo rond de kerst is een mooi moment waarbij wij de sponsoren en vrijwilligers van de BronSnijder Triatlon bedanken. Zeker in de onzekere corona tijd is het bijzonder dat zij ons zo trouw zijn gebleven. Zonder hen is er geen triatlon mogelijk.

Voor 2022 staat de Triatlon op zaterdag 25 juni op de agenda. Het is de 15e editie alweer! En inschrijven kan vanaf eerste kerstdag via de website. Ook dit jaar is de BronSnijder Triatlon weer onderdeel van de evenementen van de Nederlandse Triatlon Bond.

Naast de editie voor volwassenen op zaterdag, is er ook vrijdag 24 juni weer een jeugdtriatlon. De jeugd zwemt niet in open water maar in het buitenbad van It Gryn. Op het sportpark rond het zwembad vinden ook het fiets- en hardlooponderdeel plaats. De jeugdtriatlon is speciaal gericht op de schoolgaande kinderen tot 12 jaar.  Als u dit sportevenement een warm hart toedraagt verwelkomt de Triatlon u ook graag als vrijwilliger, het vraagt slechts een paar uren van uw tijd, en brengt de triatleten groot plezier! 

www.triatlonfriesland.nl