Algemeen

Volop nieuwe workshops en workshopseries bij De Slinerij - kookstudio in Stiens

U bent van harte welkom om een keertje aan te schuiven bij één van de workshops op inschrijving. Kom inspiratie opdoen, samen koken en eten in de gezellige kookstudio van Yvonne aan de Langebuorren.

Gastvrijheid, ontspanning en gezelligheid zijn de sleutelwoorden. Iedereen kan meedoen en u kunt tijdens de workshop al uw kookvragen stellen. Er wordt gekookt met gewone apparatuur en  ingrediënten, zodat u de recepten ook thuis kunt maken.  Naast de losse workshops, staan er ook weer een paar series op het programma. Heeft u bijvoorbeeld altijd al willen leren snijden met een koksmes, of wilt u wat dieper ingaan op de basistechnieken van het koken? Dat kan! 

Vanaf maandagavond 26 februari start de serie “OP TECHNYK”, 5 keer op de laatste maandag van de maand is er in de kookstudio een inspirerende les waarbij iedere keer een paar kooktechnieken centraal staan.  

Vanaf 5 maart start wederom de serie “MANNEWURK”, een serie van 6 workshops op de dinsdagmorgen. Deze serie is bedoeld voor (gepensioneerde) mannen, die het leuk vinden om beter te leren koken, maar vooral ook wekelijks gezellig samen te eten. 

Genoeg keus dus! Het nieuwe programma is te lezen in de advertentie in de Stienser nr 7 op Stienser.nl, klik op de banner 'Klik hier om de Stienser te lezen'

Natuurlijk kun je ook met je eigen groep een workshop naar wens komen doen. In overleg is er van alles mogelijk. Een bezoekje aan De Slinerij staat garant voor een onvergetelijke beleving. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen en kennis te maken met De Slinerij