Algemeen

Waar zijn onze schriften?

In december en januari circuleerden er in Stiens dertig schriften in het kader van het project Samen hoopvol deze winter door. 

Het was de bedoeling dat die schriften in de laatste week van januari ingeleverd zouden worden op Ljipstrjitte 15 of Linebeamleane 8. Dat project mag tot zo ver zeker geslaagd genoemd worden. Velen hebben meegewerkt en het schrift, met een bemoedigend gedicht, een mooie tekening, een kaart, kortom een persoonlijke bijdrage, doorgegeven.

Om het project helemaal te laten slagen, is het nodig dat de schriften weer worden teruggebracht. Na herhaalde oproepen, ook onlangs in de Stienser, is ongeveer de helft terug. Waar is de rest? Voor de afronding van ons project is het van groot belang om zo veel mogelijk schriften terug te krijgen. Veel mensen hebben ‘er werk van gemaakt’, er zijn heel mooie bijdragen geleverd en daarom hebben we zo veel mogelijk schriften nodig. 

Hebt u, om wat voor reden dan ook, nog een schrift in huis, wilt u het dan a.u.b. zo spoedig mogelijk inleveren op een van bovengenoemde adressen. Is het bezwaarlijk om uw schrift te komen brengen, dan mag u ook bellen naar 2572725. Dan wordt het gehaald. Graag uw medewerking.