Algemeen

Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

A.s. donderdag 5 december (10.00-11.00 uur) is de startplaats van Gezond Natuur Wandelen bij Martenastate in Cornjum Gezond Natuur Wandelen.

Gezond Natuur Wandelen, wat is dat?
De stichting Gezond Natuur Wandelen werkt samen met lokale organisaties in Leeuwarden en Stiens om gratis wekelijkse natuurwandelingen op diverse locaties  aan te kunnen bieden.Diverse partijen uit de zorg, welzijn, natuur en wandelsport zijn daar bij betrokken.

De doelstelling is om met een laagdrempelig  vrijblijvend aanbod mensen te verleiden om in beweging te komen, de natuur en het groen in de stad te leren kennen en in de wandelgroep contacten te leggen. Op dit moment wandelen we al wekelijks in Bilgaard, Heechterp-Schieringen, Camminghaburen en Stiens, It Gryn.

Stiens, Startpunt It Gryn, wandelt u mee?
De wandelingen zijn eenvoudig van opzet: een uur wandelen in rustig tempo met 2 begeleiders elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur met na afloop gezamenlijk koffie drinken. We wandelen zowel in de natuur als door het groen in de wijk en stoppen 1 of 2 keer kort om iets actueels over de natuur/cultuur te vertellen. De wandelingen gaan in principe altijd door.

Elke eerste donderdag van de maand gaan we vanuit een andere locatie. A.s. donderdag 5 december is dat vanaf Martenastate in Koarnjum. 

Voor meer informatie over Gezond Natuur Wandelen zie http://www.gezondnatuurwandelen.nl/  of bel met 06-11030743.

Overige data:
12 december, 10.00-11.00 Gezond Natuur Wandelen, startplaats It Gryn, Stiens
19 december, 10.00-11.00 Gezond Natuur Wandelen, startplaats It Gryn, Stiens