Algemeen

Werken aan een gezonde levensstijl juist nu erg belangrijk

Wie droomt er niet van een slanker en fitter figuur? Maar afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Annie Visser en Berber Triemstra zijn in maart 2020 een praktijk gestart in Leeuwarden. 

Annie begon 10 jaar geleden haar eerste afslankpraktijk in Veenwouden, dat is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Annie en Berber coachen mannen en vrouwen om een gezondere levensstijl te bereiken, zonder dat ze hoeven afzien. Met eten gewoon uit de supermarkt. 

65 Artsen, wetenschappers en bestuurders schrijven dat er meer aandacht moet komen voor het belang van een gezonde levensstijl in coronatijd. Door gezonder te eten, meer te bewegen en tijd te nemen voor ontspanning kunnen mensen hun immuunsysteem versterken. De afweer van mensen met overgewicht gaat al beter functioneren als ze 5% af zouden vallen.  (artikel nos.nl 11 november)

Annie kent al grote successen met haar deelneemsters. “In korte tijd valt er al heel wat te behalen. Mijn klanten hebben vaak al van alles geprobeerd, maar kunnen vaak geen blijvend resultaat behalen. Ik maak een persoonlijk dagschema voor ze en leer waar ze op moeten letten.” Collega Berber vult aan: “Met een weekplanning en veel gezonde recepten, tips en tricks kan iedereen verantwoord en blijvend afvallen. De methode is geschikt voor iedereen en het is gemakkelijke te combineren met werk en gezin.”

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je een kijkje nemen op https://mylifeslim.com of contact opnemen via leeuwarden@mylifeslim.com 

Zie ook de advertentie op pagina 4 in de Stienser van deze week