Algemeen

Wijkagent Niels Nieuborg

Mijn naam is Niels Nieuborg en ik ben de wijkagent van de dorpen Stiens, Cornjum, Jelsum, Britsum, Finkum, Hijum en Alde Leije. Elke donderdag ben ik tussen 16.00 uur en 18.00 uur aanwezig voor een spreekuur in de Nije Skalm, Ljipstrjitte 1 te Stiens. 

U kunt als bewoner bij mij langskomen voor een vraag, opmerking of gewoon een kennismaking tijdens het spreekuur. Wilt u specifiek een afspraak maken dan kunt u bellen met 0900-8844 met het verzoek tot een afspraak of via het contactformulier via politie.nl. Via Social media ben ik te bereiken via Instagram en Facebook (wijkagent Stiens e.o.).

Voor mij als wijkagent is het ideaal om een vaste locatie te hebben in mijn werkgebied waar ik de bewoners kan ontvangen.  Mocht u mij op straat tegenkomen dan sta ik altijd open voor een gesprek en schroom dan niet om mij aan te spreken.

 

Vanaf 29 februari aanstaande zal ook het Meldpunt Overlast Leeuwarden (MOL) aansluiten waar u uw vragen, opmerkingen en klachten kwijt kunt. Daarna zal het MOL iedere laatste donderdag van de maand aansluiten bij het spreekuur