Algemeen

Wooncadeauwinkel By Mosk geopend

Op vrijdag 4 december j.l. is in Bitgummole de wooncadeauwinkel By Mosk geopend.

Willem Roersma en Klazien Zijlstra zijn in juni 2020 aan de Langestraat 36 in Bitgummole komen wonen, een unieke en prachtige locatie aan de rand van het dorp met zicht op open veld. In de bijbehorende loods is hun Interieurbouwbedrijf BB&T  Planken gevestigd. 

“In ons interieurbedrijf BB&T Planken maken wij oa serveerplanken voor de horeca en op maat gemaakte meubels voor horeca en particulier,” vertelt Klazien, “BB&T staat voor Bûter, Brea en Tsiis.” In de loods was nog een prachtige hoek vrij en deze wordt nu gebruikt voor de wooncadeauwinkel van Klazien en haar dochter Francien. Francien heeft haar opleiding Leisure management afgerond en deze uitdaging sluit hier prachtig op aan.

“Toen we in het voorjaar buiten zaten, wemelde het hier van de mussen, vandaar de naam By Mosk”, zegt Klazien “We verkopen scandinavische woonartikelen zoals Räder, Gusta en Leeff. Daarnaast  verkopen we eigengemaakte interieurartikelen, op maat gemaakte meubelen, en geven we interieur- en kleuradvies. De artikelen zijn ook via de webshop van By Mosk te bestellen.”

Volgend voorjaar maart 2021 wordt By Mosk uitgebreid met een Bed & Breakfast en als alles meezit in mei met een Thee- en koffieschenkerij. Klazien en Francien hopen later ook workshops en diverse activiteiten te kunnen gaan organiseren.

 

Wooncadeauwinkel By Mosk heeft tot het eind van dit jaar de volgende openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard werken ze volgens de richtlijnen van de RIVM.

 

Voor meer informatie zie bymosk.nl, info@bymosk.nl, telefonisch Klazien 06-46723448 of Francien 06-25008853