Algemeen

Word vrijwilliger in één van de grootste moerasgebieden van West Europa

Ben jij gepassioneerd over de natuur en de rijke geschiedenis van Friesland? Zou je graag een verschil willen maken en deel willen uitmaken van een geweldig team? Grijp dan nu je kans om vrijwilliger te worden bij iconische locaties in Eernewoude!

Nationaal Park De Alde Feanen

Als vrijwilliger bij Nationaal Park De Alde Feanen krijg je de kans om te werken in één van de meest adembenemende natuurgebieden van Nederland. Help bezoekers te verwelkomen in dit unieke gebied. In het bezoekerscentrum ben jij het eerste aanspreekpunt. Deel je kennis over de flora en fauna, fiets, wandel en vaarmogelijkheden en maak de bezoekers enthousiast over de natuurexcursies die er te beleven zijn.  Ook zul jij hier als vrijwilliger een grote rol spelen in het verwijzen naar de boeiende Lancaster Expositie ‘Geraakt’. 

Toeristenbureau Earnewâld, Kokelhûs en Museum Warten

Als vrijwilliger bij het toeristenbureau ben je het gezicht van Eernewoude. Help bezoekers met informatie, geef tips over lokale bezienswaardigheden en evenementen. Ervaar bij It Kokelhûs de voldoening van het bijdragen aan de levendigheid van Eearnewâld en het delen van rijke historie van Friesland. In het Museum Warten neem jij de bezoeker mee in een fascinerend verleden.

Hoe Doe Je Mee?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het behoud en de promotie van dit unieke stukje Friesland. Word vandaag nog een trotse vrijwilliger en help mee aan de groei en bloei van deze prachtige organisaties. Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen – Dirk Blom, d.blom@fryslan.frl, 06 29 66 17 75, Het toeristenbureau, info@earnewald.nl, 0511 539 500, Het Kokelhûs, Sofie Kleinhuis, 06-57022478, Museum Warten, Anne Heegstra, anneheegstra@gmail.com, 058 255 2546 λ