Algemeen

ZV Middelsé plonst met de Paashaas!

Vorige week is het zwembad It Gryn weer geopend! Na maanden niet gezwommen te hebben mochten de leden van ZV Middelsé in Stiens weer los! 

Ze stonden te popelen om het water in te mogen. Maar voordat de kleinste leden van de vereniging (De Dolfijntjes) gingen zwemmen moest eerst de Paashaas het water in!

Door middel van sport en spel leren de trainers kinderen, vanaf diploma A, zwemvaardigheid en het waterpolospel. De groep kinderen is zeer enthousiast! 

Wil jij of uw kind ook wel weer eens het bad in en meedoen? Kijk dan even op onze website, de trainingen zijn op zaterdag tussen 12.00-13.00 uur. 

Het zwembad in Stiens is het eerste bad in Fryslân wat weer open ging. ZV Middelsé is BV Sport zeer erkentelijk dat zij het belang van sport, ook voor de allerkleinsten, inzien en hun bad geopend hebben. Een compliment voor deze organisatie is op zijn plaats!

Zwemvereniging Middelsé is een club met ongeveer 100 leden die een divers aanbod heeft voor jong en oud. Zo zijn er diverse waterpoloteams (jeugd, dames, heren), zijn er zwemtrainingen en worden er trainingen aangeboden voor trimzwemmers en triatleten. 

De club vindt het mooi dat ook in deze moeilijke tijd er een Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz-supermarkten gehouden wordt. Leden (en ouders) van Middelsé winkelen vaak en graag bij deze supermarkt!