Algemeen

ZV Middelsé viert feest

Zaterdag 9 juli jongstleden was het groot feest in Stiens. Zwem- en polovereniging Middelsé (ZVM) bestaat 40 jaar. Dit jubileum werd met een kleine 100 man gevierd in Doniastate. Leden, ouders, echtparen, oud-leden, allen waren ze er bij. De vereniging wordt door de leden als een warm bad ervaren, soms zijn hele families lid.

De allerkleinsten zijn na het behalen van hun zwemdiploma’s al welkom bij de dolfijntjes waar je speels waterpolo leert. Deze kleintjes hadden de grootste lol tijdens het middagprogramma toen -het van TV bekende- spel jachtseizoen werd gespeeld in het Stienserbos. Ook de oudere leden vonden het erg spannend om hun trainers en teamgenoten op te jagen.

Na het middagprogramma kwam de wethouder van sport, heer Jacobse om het belang van sport te benadrukken en om onze supervrijwilliger te eren. Tweejaarlijks wordt binnen ZVM de Ed Trampe Vrijwilligersbokaal uitgereikt aan een hardwerkende vrijwilliger. Op de foto ziet u dat Marcel Bakker (lid sinds 1986) de bokaal aangereikt krijgt van dhr. Jacobse. De barbecue en spelavond (touwtrekken, pubquiz) werd opgeluisterd door de vrienden van Radio Leo Middelsee.

ZV Middelsé heeft in het nieuwe seizoen (na de vakantie) weer volop plek voor kinderen en volwassenen in tal van onderdelen binnen de zwemsport. Zie hiervoor de website.