Algemeen

ZWOEL – zilte zoen van de zomer

Soms heel ver weg, dan weer dichtbij; Ellen Bakker en Saskia Zoet staan dan misschien wel met de "poten" in de Waddenzeeklei, keer op keer voeren ze het publiek mee als ware Sirenen. Een groot verschil; bij hen ga je met een vol hart weer naar huis zonder op de klippen te zijn gelopen.

Deze zilte zoen delen ze uit samen met Hans Wigman die met zijn eigen songs de kusten van Ierland en Schotland naar je toe brengt. Hij wordt muzikaal bijgestaan door veelzijdig toetsenist Sebas Postma

Het wordt gegarandeerd een mooie nazomermiddag.

Dan hebben we het nog niet eens over de locatie gehad: Rosslyn Chapel Friesland Style, ofwel Kerkmuseum Janum, Tsjerkestrjitte 4

De Da Vinci Codelocatie van Friesland, waar zomaar de mooiste verhalen in je hoofd landen. 

Het concert is Coronaveilig en wordt twee keer achter elkaar gespeeld.
Zwoel Vroeg begint om 14.00 uur.
Zwoel Laat begint om 17.00 uur.
Per keer is er plek voor ongeveer 20 mensen. Heel intiem dus! Het zingen gebeurt op veilige afstand van het publiek. Dat vinden zangers eigenlijk altijd wel fijn. ;-)

Reserveren is verplicht en gaat via het Facebookevent of mail. Betalen doet u via een betaalverzoek (tikkie) in de antwoordmail.

Trek warme kleren aan, want het kerkje is écht middeleeuws. Er zijn dekentjes en zelf een dekentje of een kruik meenemen mag natuurlijk ook.