Ondernemend

Cursusreis door je chakra’s

De cursus start op 25 mei en wordt gegeven door Jannie de Vries en Anke Bos. Jannie is energetisch therapeut bij Ajana Coaching en heeft verschillende opleidingen gevolgd op gebied van healing, coaching, mindfulness en meditatie. Anke geeft beweeg/sportlessen en yoga bij Blije Balans.

Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis

De chakra’s zijn de energiecentra in ons energetisch lichaam, die ons fysieke lichaam van energie voorzien. Ieder chakra heeft een eigen frequentie en een eigen bewustzijn. 
Als de energie goed stroomt in de chakra’s en als er balans is, voelen we ons geaard en verbonden. Het leren kennen van je chakra’s leert je veel over jezelf en hoe je in het leven staat. Je chakra’s beter in balans brengen, heeft een positieve uitwerking op je (dagelijks) leven. 

Wat levert de cursus je op:

  • Je leert jezelf op een dieper niveau kennen
  • De verbinding met jezelf wordt sterker
  • Je leert je blokkades opheffen en jezelf helen
  • Je verdiept/versterkt je intuïtie
  • Meer balans in jezelf
  • Je krijgt kennis over de chakra’s en wat ze voor jou betekenen in je dagelijks leven
  • Verdieping van je spirituele ontwikkeling

Het is een cursus van 8 lessen verspreid over een periode van 5 maanden. Iedere 2 weken op woensdagavond gaan we in groepsverband aan de slag met één chakra tijdens een les van 2,5 uur. Tijdens de les krijg je informatie over het chakra en gaan we vooral ervaringsgericht bezig. We doen oefeningen om het chakra in balans te brengen. We maken gebruik van verschillende werkvormen binnen en buiten, zoals chakra dans, meditatie, energiewerk, yoga, wandelmeditatie, muziek en creativiteit. Je krijgt aan het eind van de les opdrachten/oefeningen mee om je chakra beter te leren kennen en aandacht te geven. 

 

7 mei: Cacao ceremonie met chakra dans
Op zaterdag avond 7 mei om 19.30 uur organiseren we een cacao ceremonie met chakra dans en yoga. Een avond waarin we ons hart openen d.m.v. de cacao, we dansen en zuiveren onze chakra's en eindigen in ontspanning met rustige yoga oefeningen. Ceremoniële cacao staat bekend om haar helende en hart openende werking. Tijdens dit ritueel drinken we cacao drank en in een aansluitende meditatie zet je een intentie voor deze avond en wat je wilt loslaten. Het geeft je ruimte om inzichten, creatieve ideeën en andere inspiratie te krijgen.

 

Voor meer informatie: 

Kijk op www.ajanacoaching.nl, tel: 06-12880471 of mail: info@ajanacoaching.nl