Sport

DTD ontwaakt weer na corona

Niet kunnen sporten in groepsverband, geen wedstrijden meer spelen, geen trainingen en geen supporters langs de lijn! Het amateurvoetbal werd hard geraakt door corona, zo ook DTD.

Toch lijkt het er op dat we na een lange periode van onzekerheid weer een “normaal” seizoen kunnen draaien. Voor een club als DTD waar we leven van de maatschappelijke betrokkenheid, vrijwilligers, spelers, sponsoren, supporters en jeugd een absolute must! Desalniettemin zijn we er in geslaagd om na corona samen de schouders eronder te zetten en de club weer op te laten krabbelen. Er gebeuren dan ook veel mooie dingen in, om en rond de club. 

Er is een nieuwe trainer aangetrokken, er komen steeds meer nieuwe jeugdleden, sponsoren blijven ons steunen en het bestuur en de sponsorcommissie hebben mooie plannen. 

Maar ook sportief gaat het goed! De nieuwe trainer, Dick Schambach, lijkt goed bij de club te passen en de juiste man om de club sportief verder te helpen. Zijn werkwijze slaat aan en er is een sterk collectief aan het ontstaan. DTD is mede daardoor de trotse koploper in de competitie.

 

Wij willen u dan ook van harte uitnodigen op zondag 30 oktober om 14:00 uur om de wedstrijd VV DTD - LVV Friesland bij te wonen. 

Na afloop is er live muziek en kan er onder het genot van een hapje en een drankje ouderwets gezellig bijgepraat worden.

Daarnaast willen we iedereen die DTD in de afgelopen tijd een warm hart heeft toegedragen en op wat voor manier dan ook heeft geholpen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe (jeugd)leden en sponsoren en komen graag in contact!

Wij zien u graag op 30 oktober want DTD is weer ontwaakt